ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Σίσσυ Χρηστίδου «έσπασε» τη σιωπή της – Η εξομολόγηση και τα πρώτα λόγια μετά το χωρισμό (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου «έσπασε» τη σιωπή της – Η εξομολόγηση και τα πρώτα λόγια μετά το χωρισμό (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, η παρουσιάστρια του Open Beyond και της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Χωρίς μακιγιάζ και φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε, μεταξύ άλλων:

«Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε με τον Θοδωρή να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι και σαν σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο αυτό το μονοπάτι αυτή στιγμή. Ήθελα να σας πω λοιπόν, ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ενωμένοι, είδαμε τελικά, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αποφασίσαμε σαν ζευγάρι πως δεν θα είμαστε πια μαζί.

Θα είμαστε όμως σαν οικογένεια, οικογένεια αγαπημένη, ότι και να γίνει και ότι και να συμβεί για τα δύο μας παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Πάντα θα μας κρατάνε μαζί και πάντα θα μας κρατάνε στον ίδιο δρόμο. Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα και γενικότερα δεν μεγάλωσε μέσα σε τέτοιο περιβάλλον, αφού οι γονείς μου είναι ακόμα μαζί και πάρα πολύ αγαπημένοι, οι παππούδες μου το ίδιο…

Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη για το πως πρέπει να το αντιμετωπίσω και το τι πρέπει να κάνω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι μέσα από τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις και προσδοκείς, ότι αυτό θα είναι για πάντα και όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία.

Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, κάτω από μία διαφορετική συνθήκη αλλά με την ίδια αγάπη, την ίδια στοργή και αφοσίωση.

Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Είμαστε και οι δύο χαμένοι μέσα σε αυτό, αφού ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν ένα και θέλουμε και εμείς τον χρόνο και τον χώρο μας για να δούμε πως μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό με έναν τρόπο ιδανικό για εμάς και για τα παιδιά μας – παραμένοντας οικογένεια. Ήθελα να σας εκφράσω την αγάπη μου και να σας επιστρέψω όσο μπορώ αυτή την τεράστια αγκαλιά που μας έχετε κάνει αυτές τις ημέρες. Είναι πραγματικά πολύτιμη για εμένα. Να έχετε ένα όμορφο Πάσχα».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.