Ο Μπραντ Πιτ αγόρασε σπίτι στην Τζένιφερ Άνιστον – Η αστρονομική του αξία (φώτο)

Ο Μπραντ Πιτ αγόρασε σπίτι στην Τζένιφερ Άνιστον – Η αστρονομική του αξία (φώτο)

Η ιστορία που μετέφερε η βρετανική Mirror ξεκίνησε στα 50ά γενέθλια της Jennifer Aniston. Η Jen ξεφάντωσε με πάρτι και εκδηλώσεις, στις οποίες ο πιο ενδιαφέρων προσκεκλημένος ήταν ο πρώην της, Brad Pitt!

Αυτό όμως που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το δώρο που έκανε ο Brad στην πρώην σύζυγό του: ένα σπίτι αξίας 79 εκατομμυρίων δολαρίων!

Οι δυο τους χώρισαν το 2005 και έκτοτε ο Brad ήταν ζευγάρι με την Angelina Jolie, με την οποία όμως επίσης δεν κατάφερε να μείνει για πάντα μαζί. Η Jennifer από την πλευρά της χώρισε με τον σύζυγό της Justin Theroux τον Μάρτιο του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς δεν γνώριζε όμως ότι οι δύο χωρισμένοι πια ηθοποιοί είχαν έρθει σε επαφή, μέχρι που εκείνος εμφανίστηκε στα γενέθλιά της. Ωστόσο και πάλι προκαλεί μεγάλη έκπληξη η αποκάλυψη της Mirror ότι όχι μόνο πήγε στο πάρτι, αλλά είπε να της κάνει κι ένα «ταπεινό» δώρο αξίας 79 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.