ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γνωστό μοντέλο δηλώνει: «Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Τσίπρα – Είναι ένας ωραίος άντρας» (βίντεο)

Γνωστό μοντέλο δηλώνει: «Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Τσίπρα – Είναι ένας ωραίος άντρας» (βίντεο)

Το γνωστό μοντέλο και fashion blogger Έβελυν Καζαντζόγλου βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία τη ρώτησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με ποιον πολιτικό θα ήθελε να συνεργαστεί, αναλαμβάνοντας το ρόλο της image maker του.

«Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Τσίπρα, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει ένα δικό του στυλ, αλλά θα μπορούσες να του κάνεις πολλά πράγματα. Είναι ένας ωραίος άντρας, μπορείς να κάνεις πράγματα. Θα έπρεπε να τον πείσεις μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία γιατί θα πρέπει να βάλει αυτή τη γραβάτα», ανέφερε και εξήγησε:

«Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτή η γραβάτα, και για ποιο λόγο βάζουμε και συγκεκριμένο χρώμα ανάλογα με την περίοδο που είναι, γιατί επιλέγουν τη συγκεκριμένη γραβάτα, το συγκεκριμένο χρώμα, για να δώσουν ένταση σε αυτά που λένε. Το κόκκινο, ας πούμε, δεν είναι τυχαίο που το επιλέγουν όλοι στις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες, είναι ένα χρώμα δυναμισμού. Δίνεις στον άλλον την αίσθηση ότι εγώ είμαι εδώ, μπορώ να βάλω το κόκκινο. Καλή ώρα, το κόκκινο κραγιόν που φοράμε τραβάει την προσοχή. Οπότε κάτι τέτοιο θα έκανε τη ζωή του ίσως λίγο πιο εύκολη. Γιατί ουσιαστικά οι image makers αυτό κάνουμε, κάνουμε τη ζωή των πολιτικών λίγο πιο εύκολη, για να επικοινωνήσουν όσα θέλουν να επικοινωνήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.