ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποια Κουβανή καλλονή θα είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ;

Ποια Κουβανή καλλονή θα είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ;

Στις 8 Απριλίου 2020 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η Άνα ντε Άρμας θα υποδυθεί το κορίτσι του Ντάνιελ Κρεγκ.

Η σχεδόν άσημη ηθοποιός, ηλικίας 31 ετών, με καταγωγή από την Κούβα, έχει υποδυθεί πολύ «καυτούς» ρόλους στο παρελθόν, αλλά γενικά είναι ελάχιστα γνωστά για τη φιλόδοξη ηθοποιό που εγκατέλειψε την πατρίδα της για να ακολουθήσει το όνειρό της στην υποκριτική, στην Ισπανία, με μόλις 170 δολάρια στην τσέπη της.

https://www.instagram.com/p/BwsPbYgnrBH/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/BwsPbYgnrBH/?utm_source=ig_embedΗ Άνα ντε Άρμας θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Λέα Σεϊντού, τη Ναόμι Χάρις, αλλά και τους Ράμι Μάλεκ, Νταλί Μπενσαλά και Λασάνα Λιντς στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη χρονιά.

Το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, που θα προστεθεί στη θρυλική λίστα με τα Bond girls, ζει πλέον στη Venice Beach της Καλιφόρνια, όπου και παραδέχεται πως κάνει μια «χαλαρή ζωή» αναρτώντας συχνά selfies της με μπικίνι και απολαμβάνοντας το καλό κρασί και πού και πού το γυμναστήριο.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στο πώς η όμορφη μελαχρινή -που παραδέχτηκε ότι έχει ερωτευτεί πολλές φορές τους συμπρωταγωνιστές της- κατάφερε να γίνει γνωστή.

Η ταπεινή αρχή

Σύμφωνα με τη Sun, η Άνα ντε Άρμας μεγάλωσε στην πρωτεύουσα της Κούβας, την Αβάνα, με τους γονείς της -λέκτορες πανεπιστημίου -και τον αδερφό της.

Μεγαλώνοντας εκεί σε μια εποχή που η Αμερική απαγόρευε τις τουριστικές επισκέψεις και τις εισαγωγές από και προς την Κούβα, η οικογένειά της ζούσε χωρίς τηλέφωνο, τηλεόραση και dvd – πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε δει ποτέ της καμία ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Καριέρα

Η Άνα ντε Άρμας πήρε σύντομα έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά-θρίλερ «El Internado», μόλις μία εβδομάδα μετά την άφιξή της στη Μαδρίτη το 2006.

Το 2016 το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό όταν πρωταγωνίστησε ως σύζυγος του διάσημου αστέρα του μποξ Ρομπέρτο Ντουράν, στην ταινία «Hands of Steel» με κάποιες πολύ καυτές σκηνές.

Στη συνέχεια, η Άνα ντε Άρμας έκανε το πετυχημένο πέρασμα στο Χόλιγουντ το 2015, στην ταινία «Knock Knock» με τον Κιάνου Ριβς και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τη Ρόμπιν Ράιτ στην ταινία του 2017 «Blade Runner 2049».

Ο νέος της ρόλος ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ αποδεικνύεται πως ήταν κάτι που προέκυψε καθαρά από τύχη, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει στο Harper’s Bazaar, είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τέτοιο ρόλο.

«Αυτοί οι ρόλοι είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Αυτός είναι ο αγώνας μου.

Ως γυναίκα και Λατίνα, είναι αρκετά δύσκολο», είχε δηλώσει. «Υπάρχουν δύο στοιχεία που πρέπει κάθε φορά να πολεμώ, αλλά ξέρω ότι πρέπει απλά να είμαι δυνατή και αληθινή σε αυτό που πιστεύω». Πάντως η Άνα ντε Άρμας δεν είναι η μόνη από το καστ που προσέλκυσε πάνω της όλα τα βλέμματα, αφού πραγματικά χαμός έγινε με τον κασκαντέρ που ντουμπλάρει τον Τζέιμς Μποντ Ντάνιελ Γκρεγκ.

Έρωτες

Η Άνα ντε Άρμας εξομολογήθηκε στη Sun πως έχει ερωτευτεί αρκετούς συμπρωταγωνιστές της, αλλά πλέον συνειδητοποιεί πως είναι κάτι τελείως «προσωρινό».

Το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ έχει ήδη παντρευτεί μία φορά, τον Ισπανό ηθοποιό και μοντέλο Μαρκ Κλοτέτ, το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή την περίοδο λέγεται πως είναι ζευγάρι με τον Κουβανό visual artist Αλεχάντρο Πινέιρο Μπελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.