Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Αυτό είναι το φύλο του βασιλικού μωρού (φώτο-βίντεο)

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Αυτό είναι το φύλο του βασιλικού μωρού (φώτο-βίντεο)

(upd) Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα.

Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, το πριγκιπικό ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού και το έμαθε μετά τη γέννα. Το μωρό είναι αγόρι!


Την είδηση επιβεβαίωσε με tweet η Ρεμπέκα Ίνγκλις, η ανταποκρίτρια της Daily Mail: «Επιβεβαιώνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται σε τοκετό από το πρωί. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή».

Στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρέθηκε, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

Το μωρό του ζευγαριού έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Λουίς που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/BxH36irhwcO/?utm_source=ig_embed

Το μωρό του πριγκιπικού ζευγαριού γράφει ιστορία

Εδώ και λίγες ημέρες ακούγεται πως ο Χάρι και η Μέγκαν θα κάνουν ένα tour στην Αφρική μέσα στο φθινόπωρο του 2019. Αντί, λοιπόν, να μετακομίσουν εκεί για σύντομο χρονικό διάστημα όπως είχε κυκλοφορήσει στην αρχή, οι royals ετοιμάζουν ένα σύντομο ταξίδι μαζί με το μωρό τους φυσικά.

«Το μωρό που αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα θα είναι ένα από τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα πάει σε επίσημο ταξίδι», αναφέρει η Roya Nikkhah, η οποία είναι βασιλικός σχολιαστής.

https://www.instagram.com/p/Bwj2roEBbwL/?utm_source=ig_embed
Πού θα ζήσει το βασιλικό μωρό;

Τον Νοέμβριο του 2018 το παλάτι ανακοίνωσε ότι η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι θα μετακομίσουν στο Φρογκμόρ Κότατζ, στην περιοχή του Μπερκσάιρ, όπως και έγινε. Η κατοικία ανακαινίστηκε πριν μετακομίσει εκεί το ζευγάρι και μεταμορφώθηκε σε ένα ιδανικό σπίτι για την όμορφη οικογένεια.

Το μωρό δεν θα έχει δύο υπηκοότητες

Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν τη διπλή υπηκοότητα γι’ αυτό και το μωρό θα έχει μόνο Βρετανική υπηκοότητα.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ

Πέντε μήνες μετά τον γάμο πριγκιπικού ζευγαριού, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση τις φήμες που ήθελαν έγκυο τη Μέγκαν Μαρκλ. Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες για εγκυμοσύνη της Μαρκλ είχαν φουντώσει στις αρχές Οκτωβρίου λόγω της επιλογής του φορέματος που έκανε η Αμερικανίδα ηθοποιός στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η επίσημη ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Η αυτού μεγαλειότητα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει παιδί την άνοιξη του 2019. Το πριγκιπικό ζευγάρι εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που έχει λάβει από όλο τον κόσμο μετά το γάμο τους το Μάιο και είναι στην ευχάριστη θέση να να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με τους πολίτες».


(Αρχικό κείμενο-16:11)Την είδηση ότι η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μάρκλ μπήκε στη διαδικασία των ωδινών μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Βέβαια, δεν είναι ακόμη γνωστό, αν η Μέγκαν Μαρκλ θα γεννήσει τελικά με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι της στο Φρόγκμορ Κότατζ, ή αν τελικά οι γιατροί της έκαναν τεχνητούς πόνους.

Η δημοσιογράφος Ρίανον Μιλς του Sky News έγραψε στο Twitter ότι η Μέγκαν είχε τις πρώτες ωδίνες νωρίτερα το πρωί και ότι ο Χάρι είναι δίπλα της.

Το βασιλικό μωρό είναι το πρώτο παιδί του πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.