ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Met Gala 2019: Ποια ηθοποιός πήγε ντυμένη σαν «σταχτοπούτα»; (φωτο)

Met Gala 2019: Ποια ηθοποιός πήγε ντυμένη σαν «σταχτοπούτα»; (φωτο)

Εμφάνιση «Σταχτοπούτας» έκανε η Αμερικανή ηθοποιός Ζεντάγια στο Met Gala η οποία φόρεσε μια γκρίζα βραδινή τουαλέτα με φουσκωτά μανίκια στους ώμους εμπνευσμένη από την Σταχτοπούτα του Disney.

Μάλιστα, ο στιλίστας της, κατά την είσοδό της στο Met Gala, κούνησε ένα «μαγικό» ραβδί από το οποίο έβγαινε καπνός, και η τουαλέτα αργά-αργά μεταμορφώθηκε, από τα κάτω προς τα πάνω, από γκρίζο σε ένα ιριδίζον γαλάζιο χρώμα.

Ήταν μια ακόμη από τις εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα.

Για τη δημιουργία του για το Met Gala, ο Tommy Hilfiger -χρησιμοποίησε τεχνολογία κρυμμένη κάτω από την τουαλέτα- είπε ότι είναι «μια σε ανοιχτό γκρίζο μετάξινη βραδινή τουαλέτα, στην οποία χρησιμοποιούνται animatronics, καμωμένη ώστε να δίνει τη δυνατότητα και σε οπτικές και σε υλικές μεταμορφώσεις της σιλουέτας, από το ανεπιτήδευτο προς το θεατρικό». Πάντως, αυτό δεν ήταν το μόνο φόρεμα της βραδιάς που ήταν… προηγμένης τεχνολογίας, αφού μοντέλο εμφανίστηκε με δημιουργία του Zac Posen που είχε εκτυπωθεί σε 3D εκτυπωτή.

Για να υπογραμμίσει ακόμη περισσότερο την αναφορά στην Σταχτοπούτα του 1950 του Disny, η Ζεντάγια στο Met Gala κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι στο σχήμα της κολοκύθας-άμαξας που πήγε την Σταχτοπούτα στον χορό εκείνο το βράδυ. Επιπλέον, φορούσε διαφανή ψιλοτάκουνα, «κλείνοντας το μάτι» στο γυάλινο γοβάκι του παραμυθιού.

Και κάπως έτσι κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα περιοδικά με τις πιο περίεργες εμφανίσεις.

Την τουαλέτα σχεδίασε ο Tommy Hilfiger ανταποκρινόμενος στο φετινό θέμα «Camp: Notes on Fashion». Το Met Gala του 2019 αναφέρεται στον τίτλο «Notes on Camp» ενός δοκιμίου που έγραψε η Αμερικανή συγγραφέας Σούζαν Σόνταγκ, το 1964).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το ίδιο θέμα εγκαινιάστηκε έκθεση στο Costume Institute του Metropolitan.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.