Βίκυ Καγιά: Έτσι έγινε το δέρμα της μετά τον σταφυλόκοκκο – Οι αλλαγές στη ζωή της!

Βίκυ Καγιά: Έτσι έγινε το δέρμα της μετά τον σταφυλόκοκκο – Οι αλλαγές στη ζωή της!

Το εν λόγω πρόβλημα υγείας της Βίκυς Καγιά, έγινε η αιτία που παραλίγο να καταστραφεί η καριέρα της!

«Είχα κολλήσει σταφυλόκοκκο από ένα σφουγγάρι μολυσμένο. Μετά πέρασε αυτό και μεταφερθήκαμε σε μια περίεργη μορφή ακμής. Επειδή ήταν έντονες οι θεραπείες που έπρεπε να κάνω, γιατί ήμουν μοντέλο, μπροστά στις κάμερες και στα φώτα, και έπρεπε να έχουμε αποτέλεσμα άμεσα, αυτό δημιούργησε μια τεράστια ευαισθησία στην επιδερμίδα μου και άρχισε να αντιδρά αλλεργικά σε διάφορα προϊόντα, καλλυντικά κλπ» ανέφερε η Βίκυ Καγιά σε παλαιότερη συνέντευξή της!

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που η παραπάνω ευαισθησία της προκάλεσε προβλήματα στη δουλειά της: «Πολλές φορές έχασα και δουλειές, επειδή αντέδρασε αλλεργικά η επιδερμίδα μου. Πολλές φορές, επίσης, ένιωσα σαν πειραματόζωο γιατί προσπαθούσαν να δουν τι στο καλό συμβαίνει και με ενοχλούν όλα» παραδέχτηκε η ίδια.

«Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολύ απλά πράγματα μόνο, σαν να είμαι μωράκι. Είμαι πολύ προσεκτική, σχολαστική στο μακιγιάζ, κόψαμε τα σφουγγάρια και τα πολλά πινέλα στην επιδερμίδα και προτιμάμε τα δάχτυλα και πολύ καλά πλυμένα με σαπούνι. Πολύ λίγα πράγματα, πολύ συγκεκριμένα: Το σαπούνι μου, μία κρέμα, η οποία είναι ουδέτερη, χωρίς λιπαρά, αρώματα και άλλα πράγματα, και μια μάσκα άργιλο μια φορά την εβδομάδα. Αυτή είναι η ρουτίνα μου» ανέφερε η Βίκυ Καγιά. Το πρόβλημα βέβαια ξεπεράστηκε αλλά της άφησε μια μεγάλη ευαισθησία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου άφησε ευαισθησία βέβαια. Ακόμα και τώρα προσέχω. Το πολύ έντονο μακιγιάζ και το καθημερινό μακιγιάζ μπορεί να με πειράξει. Είμαι λιγάκι σαν τα μωράκια. Βάζω πολύ απαλά πράγματα. Δεν βάφομαι πολύ, αποφεύγω. Η επιδερμίδα μου είναι το ευαίσθητο σημείο μου», είπε σχετικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.