ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H 28χρονη ανιψιά της Νταϊάνα έχει σχέση με έναν 60χρονο (φωτο)

H 28χρονη ανιψιά της Νταϊάνα έχει σχέση με έναν 60χρονο (φωτο)

Είναι ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας και έχει περπατήσει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

Ο λόγος για την λαίδη Κίτι Σπένσερ, που φαίνεται πως είναι ερωτευμένη με έναν άνδρα με τα διπλάσια χρόνια της.

Μπορεί η 28χρονη λαίδη Κίτι Σπένσερ και ο 60χρονος μεγιστάνας της μόδας Μάικλ Λιούις να έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, μια χειρονομία όμως της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνας, επιβεβαιώνει πλέον την φήμη που κυκλοφορεί από πέρυσι το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το The Mark Hotel, στο Μανχάταν, το ξενοδοχείο όπου έκανε το baby shower η Μέγκαν Μαρκλ, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι, τον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνσδορ

Η λαίδη Κίτι Σπένσερ, που είχε παραβρεθεί στον γάμο του ξαδέρφου του, πρίγκιπα Χάρι, πέρυσι τον Μάιο, φορώντας ένα εκπληκτικό πράσινο φόρεμα Dolce & Gabbana, εθεάθη να έχει το χέρι της – στο οποίο φορούσε ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι – στον ώμο του μεγιστάνα της μόδας.

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας ήταν προηγουμένως ζευγάρι με έναν άλλο ηλικιωμένο άνδρα, τον μεγιστάνα ακινήτων Νικολό Παρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο, ηλικίας 48 ετών, προτού την αφήσει το 2017 για να γίνει ζευγάρι με την 53χρονη Λιζ Χάρλεϊ.

Ο νέος της όμως έρωτας είναι ακόμη μεγαλύτερος σε ηλικία, με καταγωγή από την Νότια Αφρική, ενώ είναι χωρισμένος με τρία παιδιά. Οι φήμες για την σχέση της λαίδης Κίτι Σπένσερ με τον Μάικλ Λιούις άρχισαν πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς είχε εντοπιστεί στην έπαυλή του αξίας 19 εκατομμυρίων λιρών στο κεντρικό Λονδίνο.

Η λαίδη Κίτι Σπένσερ έχει χαρακτηριστεί ως η «άτακτη ανιψιά» διότι είναι party animal, φροντίζοντας μάλιστα, να αναρτά συχνά φωτογραφίες από την παρουσία της στα πάρτι αυτά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί, τέλος, πως η λαίδη Κίτι Σπένσερ, της οποίας ο πατέρας της Ερλ Σπένσερ είναι 6 χρόνια μικρότερος από τον σύντροφό της, συχνά συγκρίνεται με την πριγκίπισσα Νταϊάνα λόγω των ομοιοτήτων τους και του φιλανθρωπικού έργου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.