ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Είναι… πρωτάρα και της αρέσει – Η Olivia τράβηξε το ενδιαφέρον ποζάροντας στο «Sports Illustrated» (φώτο)

Είναι… πρωτάρα και της αρέσει –  Η Olivia τράβηξε το ενδιαφέρον ποζάροντας στο «Sports Illustrated» (φώτο)

Η Olivia Culpo είναι 25 ετών και εργάζεται ως ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο. Η Olivia τράβηξε το… ενδιαφέρον ποζάροντας στο «Sports Illustrated».

Το 2012 κατέκτησε και τον τίτλο της Miss Universe- και μετρά περισσότερους από 2 εκατ. followers στο Instagram.

Με αριστοκρατική ομορφιά και άψογο σώμα η μελαχρινή καλλονή στον ελεύθερο χρόνο της παίζει βιολί και ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, προκαλώντας αναστάτωση στους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους.

Πέρσι, η Αμερικανίδα κατάφερε να κατακτήσει ακόμα έναν στόχο της και να φωτογραφηθεί στο «ευαγγέλιο των μοντέλων» πoυ δεν είναι άλλο από το Sports Illustrated. Μαλιστα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτή την πρώτη… φορά…

«Σήμερα, ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είμαι η πρωτοεμφανιζόμενη του 2018 για το Sports Illustrated! Αυτός ήταν ένας επαγγελματικός μου στόχος και είχα δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να τον κατακτήσω. Ανυπομονώ να βγει η φωτογράφιση. Τελικά η σκληρή δουλειά και η επιμονή σε ανταμείβουν», έγραψε στα social media.

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο από τη φωτογράφιση του Sports Illustrated:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.