Slipknot: Ο ιδρυτής και ντράμερ της μπάντας έχασε την 22χρονη κόρη του (φωτο)

Slipknot: Ο ιδρυτής και ντράμερ της μπάντας έχασε την 22χρονη κόρη του (φωτο)

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Shawn Crahan, ιδρυτής και ντράμερ της αμερικάνικης χέβι μέταλ μπάντας Slipknot, ο οποίος μόλις έχασε την κόρη του, ηλικίας μόλις 22 ετών.

Ο 49χρονος μουσικός έγραψε στο Instagram την περασμένη Κυριακή: «Με ραγισμένη καρδιά και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου Gabrielle, πέθανε εχθές, Σάββατο, 18 Μαΐου 2019».

Ο βραβευμένος με Grammy ντράμερ, που χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Clown» και «#6» επί σκηνής, ζήτησε από το κοινό να κρατήσει διακριτική στάση και να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

Η αιτία θανάτου της νεαρής κοπέλας δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πολλοί χρήστες του διαδικτύου διατύπωσαν τα δικά τους σενάρια, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση παράνομων ουσιών.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Gabrielle, Alexandria, εξέφρασε τη συντριβή της μέσω Instagram και ζήτησε από τον κόσμο να μη διαδίδει φήμες για τον θάνατο της αδερφής της. «Είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ τον χείμαρρο των συναισθημάτων που βιώνω, Το μόνο που με παρηγορεί είναι η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γάτες μου. Στείλτε τη θετική σας ενέργεια στους γονείς μου και τα αδέρφια μου», έγραψε η κοπέλα στην ανάρτησή της.

Ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον αδερφό μου. Στείλτε στην οικογένεια Crahan τις σκέψεις σας και την αγάπη σας. Θα μας λείψει».

Οι Slipknot ιδρύθηκαν από τον Crahan το 1993. Μεταξύ των πιο γνωστών τους κομματιών είναι τα The Devil in I (2014), Snuff (2009) και Duality (2004).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.