ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βάφτισαν την κόρη τους η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης

Βάφτισαν την κόρη τους η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης

Tην έντεκα μηνών κορούλα τους βάφτισαν ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ηβη Αδάμου, χθες το απόγευμα, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Η μπέμπα τους πήρε το όνομα Ανατολή- Νεφέλη. Νονός της μικρής ήταν ο στενός τους φίλος Αλέξης Παπασάββας.

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιούλιο, είχε αποφασίσει εδώ και καιρό πως δεν επιθυμεί να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση της μικρής αποφάσισαν να γίνει στα τέλη της άνοιξης στην Αλεξανδρούπολη, γενέτειρα του Μιχάλη, μιας και είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας του ζευγαριού.

Όσο για τον γάμο, κανένας από τους δύο δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο, αναβάλλοντας συνεχώς την ημερομηνία.

Άλλωστε, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ζουν ήδη σαν παντρεμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι δεν δημοσίευσε στα social media τίποτα σχετικό με την βάφτιση της κόρη του. Όμως, στις fan pages των τραγουδιστών στο Instagram αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.