ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Έντονη διαφωνία μεταξύ Ρίας-Δαλάκα – Τι συνέβη (φώτο-βίντεο)

Survivor: Έντονη διαφωνία μεταξύ Ρίας-Δαλάκα – Τι συνέβη (φώτο-βίντεο)

To αποψινό επεισόδιο είναι κρίσιμο, καθώς έχει αποχώρηση με τη Ρία και την Αφροδίτη να είναι οι δύο υποψήφιες.

Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος του Survivor για το έπαθλο, εκτυλίχθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Ρίας.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν με αφορμή την ατάκα της Ρίας, η οποία δήλωσε ότι περιμένει να βρεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα. Τότε, η Κατερίνα Δαλάκα της είπε ότι την επιλέγει η Δήμητρα πάντοτε, με τη Ρία να απορεί και την Κατερίνα να της λέει ότι παίζει με τη Σεντά αντίπαλο.

Το κλίμα μεταξύ των δυο κυριών είχε ένταση και ο διάλογός τους ήταν σε βαρύ κλίμα με τους υπόλοιπους παίκτες να μένουν άφωνοι.

H Δήμητρα προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, κάτι που έκανε και ο Γιώργος Λιανός.

“Νομίζω ότι παίζουμε μαζί συνέχεια”

“Ο τρόπος που το λες είναι ότι φοβάμαι να επλέξω τη Σεντά”

Τα λόγια που ψιθύρισε η Κατερίνα στην Δήμητρα





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.