Τασούλα Διονυσίου: Η κόρη του Στράτου και ο φρικτός θάνατός της – Η άγνωστη ιστορία που «γονάτισε» την οικογένεια

Τασούλα Διονυσίου: Η κόρη του Στράτου και ο φρικτός θάνατός της – Η άγνωστη ιστορία που «γονάτισε» την οικογένεια

Τον δικό της Γολγοθά ανέβηκε τη Μεγάλη Παρασκευή του 2012, η οικογένεια του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.

Ενώ οι καμπάνες των εκκλησιών χτυπούσαν πένθιμα και το θείο δράμα κορυφωνόταν, την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 53 χρόνων η μοναχοκόρη του σπουδαίου τραγουδιστή, η Τασούλα, νικημένη από τον καρκίνο που τη βασάνισε πολύ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η ειρωνεία της τύχης ήταν ότι δεν πρόλαβε να δει να έρχεται στον κόσμο το εγγονάκι της που με τόση λαχτάρα περίμενε – η κόρη της επρόκειτο να γεννήσει σε δύο μήνες.

Ο θάνατος, που ήρθε τόσο πρόωρα, της στέρησε τη χαρά να γίνει γιαγιά.

Η Τασούλα ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά που είχε αποκτήσει ο Στράτος Διονυσίου από τον γάμο του με τη Γεωργία Λαβένη, και έφυγε από τη ζωή ακριβώς 22 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ηταν ένα πολύ καλό κορίτσι και ο πατέρας της της είχε μεγάλη αδυναμία, γιατί είχε το όνομα της μάνας του, που την έλεγαν Στάσα.

Παρ’ ότι ήταν παντρεμένη στη Θεσσαλονίκη και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στάθηκε πάντα στο πλάι της μητέρας της και κοντά στα αδέρφια της, τον Στέλιο, τον Άγγελο και τον Διαμαντή, με τα οποία ήταν πολύ δεμένη.

Αλλά κι εκείνα τη στήριξαν σε όλες τις δύσκολες ώρες που πέρασε από τότε που τη χτύπησε η ύπουλη ασθένεια, με όλες τους τις δυνάμεις. Η Τασούλα υπέφερε πάρα πολύ, γιατί η περίπτωσή της δεν ήταν εύκολη. Μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του θεράποντος γιατρού της, αλλά δεν τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έχασε την πίστη της ότι θα γίνει καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αδελφός της ο Άγγελος Διονυσίου το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση έσφιξε τα δόντια και ανέβηκε στο πάλκο του κέντρου «Μεσάνυχτα» στην Καρδίτσα για να ανταποκριθεί στην ανειλημμένη επαγγελματική υποχρέωση που είχε, κατά το γνωστό «Γέλα παλιάτσο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.