«Ακραίο φαινόμενο» η Μπάγια Αντωνοπούλου – «Έριξε» το instagram (φώτο)

«Ακραίο φαινόμενο» η Μπάγια Αντωνοπούλου – «Έριξε» το instagram (φώτο)

Ο υδράργυρος έχει ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες και η ελληνική σόουμπιζ εκδράμει σύσσωμη προς τις παραλίες. Και τις πισίνες. Συμπεριλαμβανομένης και της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Η δημοσιογράφος, η οποία μετά την παταγώδη αποτυχία του Survivor Πανόραμα αυτή την περίοδο κάνει ελεύθερο ρεπορτάζ στην ενημερωτική εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στο ΣΚΑΪ, «Ακραία Φαινόμενα», έκανε ήδη την πρώτη της βουτιά. Και φυσικά πόσταρε στο Instagram τα απαραίτητα ντοκουμέντα.

Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, φόρεσε το ωραίο κίτρινο μπικίνι της και πήγε ως το Πόρτο Χέλι, σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα και με φόντο το γαλάζιο της πισίνας που ενωνόταν με αυτό της θάλασσας, η Μπάγια Αντωνοπούλου πόζαρε στο φακό του κινητό τους και εν συνεχεία πόσταρε την καλοκαιρινή φωτό της στο Instagram, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.