Aυτή είναι η Ρωσίδα Κίμ Καρντάσιαν που είναι περήφανη για τις καμπύλες της! (φωτο)

Aυτή είναι η Ρωσίδα Κίμ Καρντάσιαν που είναι περήφανη για τις καμπύλες της! (φωτο)

Αν κι επίσημα δεν το έχει παραδεχτεί, όμως, η δική της περίπτωση είναι όπως η γνωστή παροιμία… «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει».

Και η Anastasia Kvitko κάνει μπαμ πως έχει πρότυπο την Κιμ Καρντάσιαν. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που της έχουν δώσει και τον τίτλο της «Ρωσίδας Κιμ Καρντάσιαν».

Και το νεαρό μοντέλο φροντίζει να τον επιβεβαιώνει μέσα από κάθε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανεβάζει φωτογραφίες της. Η Anastasia Kvitko διαθέτει τόσο πλούσιες καμπύλες που… ξεχειλίζουν από τα μικροσκοπικά μαγιό και εσώρουχα με τα οποία ποζάρει, αναστατώνοντας τους followers της.

Βέβαια, η περίπτωσή της έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Κι ενώ οι περισσότεροι βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά πως οι καμπύλες της δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας της φύσης, αλλά και της… επιστήμης, εκείνη διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως τα πληθωρικά της κάλλη είναι φυσικά.

Πάντως, φυσικές ή όχι οι καμπύλες της, η «Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν» μετράει αυτή τη στιγμή σχεδόν 10 εκατ. followers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.