Δανάη Παππά: Η Άννα του «Τατουάζ» ποζάρει με μαγιό και «αναστατώνει» (φώτο)

Δανάη Παππά: Η Άννα του «Τατουάζ» ποζάρει με μαγιό και «αναστατώνει» (φώτο)

Η Δανάη Παππά διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα καθώς ασχολείται με τον χορό από μικρή.

Η Άννα της σειράς «Το τατουάζ» είναι μόλις 23 χρονών και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με τον ρόλο της. Η ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο instagram να ποζάρει στην παραλία με ολόσωμο μαγιό.

«Σίγουρα η ομορφιά ανοίγει πόρτες. Η οποιαδήποτε ομορφιά, ανοίγει μια μικρή πόρτα. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου ποια θα είναι η επόμενη πόρτα που θα ανοίξεις. Είναι όπως στην “Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων”, όπου άνοιγε μια μικρή πόρτα και έμπαινε σε ένα τεράστιο δωμάτιο.

Το αν θα μπορέσεις να υπάρξεις σε αυτό το δωμάτιο και να βγεις, πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο δωμάτιο, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου, με το πώς έχεις μεγαλώσει. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η εσωτερική ομορφιά, γιατί η εξωτερική χαλάει, το ωραίο δέρμα, τα γερά μαλλιά – αυτά φεύγουν, όσο περνάνε τα χρόνια, σε εγκαταλείπουν… Γενικότερα, μου αρέσει όταν μια γυναίκα ή ένας άνδρας μεγαλώνει ωραία», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.