ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκάλυψε σε εκπομπή ότι παντρεύεται το καλοκαίρι – «Άφωνοι» έμειναν στο πλατό (βίντεο)

Αποκάλυψε σε εκπομπή ότι παντρεύεται το καλοκαίρι – «Άφωνοι» έμειναν στο πλατό (βίντεο)

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Αδριάνα Μπάμπαλη στο «Happy Day» και στον Χρήστο Βαρθαλίτη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον επί 15 χρόνια σύντροφο της και αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα παντρευτούν.

«Όταν ήμουν πιο μικρή ντρεπόμουν πολύ κι νόμιζα ότι δεν με ξέρει κανείς. Μου είχαν προτείνει να δουλέψω σε hardcore μπουζούκια. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Σε ένα φεστιβάλ είχαν πετάξει ένα μπουκάλι μπύρας το οποίο πέρασε ξυστά απ’ το κεφάλι μου.

Μου έχουν προτείνει να πάω σε γάμους για να τραγουδήσω το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου». Μου αρέσει να κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου, το πιο extreme που έχω κάνει ήταν να ξυρίσω το μισό μου κεφάλι. Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί 15 χρόνια και παντρευόμαστε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο.»

Μέτα το τέλος της συνέντευξης έμειναν όλοι άφωνοι στο πλάτος της εκπομπής καθώς η Ανδριάνα Μπάμπαλη δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για τα προσωπικά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.