ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έκανε έκκληση να γυρίσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση! – «Φαίη, σε παρακαλώ βρες μου τον Ανδρέα» (βίντεο)

Έκανε έκκληση να γυρίσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση! – «Φαίη, σε παρακαλώ βρες μου τον Ανδρέα» (βίντεο)

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ανουσάκη, η οποία έκανε έκκληση στον Ανδρέα Μικρούτσικο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Είχα μια ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ που λεγόταν “Τα πιο τρελά μου όνειρα”.

Κι εδώ θα κάνω έκκληση σε έναν άνθρωπο που ερχόταν συχνά στην εκπομπή μου και που πλέον έχει εξαφανιστεί, είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Εγώ έχω παίξει κακό ρόλο στον Μικρούτσικο γιατί κάναμε δυο, τρεις εκπομπές και είχε έρθει η αστυνομία και μας έπιασε… Έκανε τεράστια νούμερα και ακολούθησε τα λίγο ριάλιτι και τον κούρασε. Και τον καλώ μέσα από την Φαίη, Φαίη μου σε παρακαλώ, βρες μου τον Ανδρέα. Είναι χρήσιμος, πρέπει να βγει μπροστά. Δεν έχει μελαγχολία, βαριέται όλο αυτό το πράγμα που γίνεται», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ανουσάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.