Λάουρα Νάργες: «Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει…» (βίντεο)

Λάουρα Νάργες: «Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει…» (βίντεο)

Η Λάουρα μίλησε πρώτη φορά για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν για το σώμα της, για το πώς πήρε την απόφαση να πάει σε ψυχολόγο και αναφέρθηκε σε έναν άντρα που ήθελε να την αλλάξει.

Αρχικά η Λάουρα είπε στην εκπομπή «Ελένη»:

«Έχω γίνει πια κορίτσι του γυμναστηρίου. Μπορεί να πάω και 5 φορές τη εβδομάδα. Τα σχόλια στο αν είμαι παχιά ή όχι με πλήγωναν γιατί με απασχολούσε ούτως ή άλλως η εμφάνιση μου. Από το δημοτικό είχα μπει σε σκέψεις για το σώμα μου, επειδή ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα Γερμανάκια.

Δεν έχω συμπεριφερθεί σωστά στον οργανισμό μου από άποψη διατροφής. Έχω κάνει χαζομάρες. Δεν έχουν όλοι τρόποι για το πώς θα σου πουν κάτι, ο περισσότερος κόσμος μπορεί να σου κάνει ένα σχόλιο λόγω οικειότητας, όχι για να σε πληγώσει.»!

Και αποκάλυψε:

«Αφορμή για να πάω σε ψυχολόγο, ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Δεν ήξερα ποια ήμουν, που πήγαινα και τι έκανα. Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία. Πάντα έψαχνα το πατρικό πρότυπο στις σχέσεις μου, ήταν λάθος!

Έψαχνα έναν σύντροφο για να με προστατεύει και να με προσέχει παραπάνω. Αρχίζω να κάνω αυτό που θέλω εγώ.

Πάντα προσπαθούσα να ευχαριστώ τους άλλους. Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει να με αλλάξει. Φταίω εγώ που το επέτρεπα!»

Δείτε τι άλλο είπε πρώτη φορά, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην «Ελένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.