ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Μύρωνας Στρατής μπήκε στην κουζίνα και μας δείχνει το ταλέντο του (βίντεο)

Ο Μύρωνας Στρατής μπήκε στην κουζίνα και μας δείχνει το ταλέντο του (βίντεο)

Δεν περιμέναμε να το πούμε ποτέ αυτό αλλά ο Μύρωνας Στρατής είναι ο νέος αγαπημένος μας άνδρας food blogger.

Κι όμως ο γνωστός τραγουδιστής άφησε για λίγο το μικρόφωνο και την κιθάρα και έπιασε την κουτάλα (και ένα σπασμένο τηγάνι) για να μάς μαγειρέψει στο πρώτο επεισόδιο fagaki στο κανάλι του στο Youtube.

Ο Μύρωνας χαλαρός και ευδιάθετος μαγείρεψε από την άνεση του σπιτιού του μακαρονάδα με θυμάρι, σκόρδο και καβουρδισμένο βούτυρο και μάς έκανε να ξεκαρδιστούμε με τα ευτράπελα στην κουζίνα του.

Εκτός από τη συνταγή, ο τραγουδιστής μάς έδειξε το ακατάστατο ντουλάπι με τα κατσαρολικά του και το αγαπημένο του πλαστικό ποτήρι, μάς έπαιξε γιουκαλίλι και μάς σύστησε στους συνεργάτες του, οι οποίοι στο τέλος δοκίμασαν το πιάτο του και -φυσικά!- ενθουσιάστηκαν. Για εμάς ο πραγματικός MVP του βίντεο είναι ο μοντέρ, ο οποίος αποδείχτηκε αστέρι στα ηχητικά και λοιπά εφέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.