ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Παπαμιχαήλ μου έκανε φρικτά παράπονα – Μου έλεγε ότι…» (βίντεο)

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Παπαμιχαήλ μου έκανε φρικτά παράπονα – Μου έλεγε ότι…» (βίντεο)

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ο Παπαμιχαήλ μου έκανε φρικτά παράπονα. Μου έλεγε ότι …μόνο η φίλη σου η Αλίκη σε ενδιαφέρει, εμένα με έχεις στην άκρη. Και είπα όχι Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη περίπτωση, όπως οι περισσότεροι είναι δύσκολες περιπτώσεις. Επαγγελματικά ήταν τραγική η σχέση τους στα πρώτα τους βήματα. Στη Μανταλένα, στην Αλίκη στο Ναυτικό, σε κάποιες ταινίες δεν μιλούσαν καν στα γυρίσματα, απλά στη σκηνή πάνω. Ξαφνικά τους προέκυψε ο έρωτας και συνέβη ότι συνέβη, ένα μυθικό ζευγάρι.

Και όταν ο Παπαμιχαήλ μου έλεγε κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε να μου πει για την Αλίκη, εγώ βεβαίως δεν τα κατέγραψα ποτέ στη βιογραφία του. Και όταν μου είπε “γιατί δεν τα έβαλες;”, του είπα ότι δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα χαλάσω το παραμύθι. Μου είχε πει πολύ προσωπικά τους πράγματα, τα οποία δεν ήθελα να καταγράψω ποτέ, έτσι κι αλλιώς», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.