ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ελληνική σόουμπιζ που πήγε να ψηφίσει – Ποιοι διάσημοι έριξαν την ψήφο τους (φώτο)

Η ελληνική σόουμπιζ που πήγε να ψηφίσει – Ποιοι διάσημοι έριξαν την ψήφο τους (φώτο)

Από τις 7 το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες για των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, με την εκλογική διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 7:00 το απόγευμα.

Διάσημοι και μη τρέχουν στα εκλογικά τους κέντρα για να δώσουν την ψήφο τους. Κάποιοι κύριοι αλλά και κυρίες της ελληνικής showbiz μάλιστα φρόντισαν να μας ενημερώσουν και με αναρτήσεις στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram πως έκαναν το εκλογικό τους καθήκον.

Γρηγόρης Γκουντάρας – Νατάλι Κάκαβα

Μάγδα Τσέγκου

Ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος είναι υποψήφιος

Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι και αυτή υποψήφια

Αλέξης Γεωργούλης

Θάνος Καλλίρης

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Κατερίνα Λάσπα

Τίνα Μεσσαροπούλου

Βαγγέλης Περρής

Τόνια Σωτηροπούλου

Γιώργος Τσαλίκης

Σια Κοσιώνη

Βασίλειος Κωστέτσος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.