Eλληνίδα διάσημη μαμά ξεσήκωσε το Instagram με τη φωτογραφία της (φωτο)

Eλληνίδα διάσημη μαμά ξεσήκωσε το Instagram με τη φωτογραφία της (φωτο)

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών προσέχει αρκετά τη διατροφή της.

Όχι μόνο λόγω της δουλειάς της αλλά και λόγω της κληρονομικότητας. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσουν οι δίαιτες.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, όταν ήταν σε νεαρή ηλικία έκανε ενόργανη γυμναστική.

Σε αυτό οφείλεται και το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει. Φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες και έχει τρελάνει το Instagram.

«Ζήσε την κάθε στιγμή σου μέχρι το τέλος …..και απλά απόλαυσε την !!!!#love #myview» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της με τα likes να πέφτουν βροχή!

Η Κέλλυ Κελεκίδου όπως έχει πει η ίδια, είναι μια παραδοσιακή μαμά και σύζυγος, που θέλει να τα ελέγχει όλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.