ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έλληνας κροίσος 63 ετών κάνει πρόταση γάμου σε 25χρονη τηλεπερσόνα–Ποια είναι η καλλονή που του «έκλεψε» την καρδιά

Έλληνας κροίσος 63 ετών κάνει πρόταση γάμου σε 25χρονη τηλεπερσόνα–Ποια είναι η καλλονή που του «έκλεψε» την καρδιά

Ο μικρός «αλήτης» έρωτας όταν έχει τα κέφια του ρίχνει σαϊτιές δίχως να λογαριάζει ηλικίες. Αυτή την φορά τα βέλη του χτύπησαν 63χρονο Έλληνα κροίσο Μήλος Κάντ και την σινιορίνα Marguerite Aranha, μόλις 25 χρόνων!

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν», δηλώνει η καλλονή από την Ιβηρική χερσόνησο.

Το ζευγάρι, λοιπόν, που αρραβωνιάστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών, είναι ένας Έλληνας εκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης club και ένα αστέρι της τηλεόρασης από την Πορτογαλία.

Ο Μήλος Κάντ ηλικίας 63 ετών, έπεσε στα γόνατα μπροστά από αμέτρητους φωτογράφους και πρόσφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην 25χρονη φίλη του Marguerite Aranha, η οποία δέχτηκε με χαρά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τα πρώτα ραντεβού περίπου στις 15 Απριλίου. Φαίνεται ότι γνωρίστηκαν, μια μέρα που χόρευε ημίγυμνη στο «The Princess Club» στη Λουκέρνη της Ελβετίας, μαγαζί στο οποίο ο Kant είναι συνιδιοκτήτης.

Η Κυρία Aranha είναι γνωστή στα πορτογαλικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης. Είχε βγει νικήτρια σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ της Πορτογαλίας με όνομα «Love on top».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.