Η πρόβα του Βασίλη Κικίλια για το γαμπριάτικο κοστούμι και το σχόλιο της Τζένη Μπαλατσινού στη φωτογραφία του (φωτο)

Η πρόβα του Βασίλη Κικίλια για το γαμπριάτικο κοστούμι και το σχόλιο της Τζένη Μπαλατσινού στη φωτογραφία του (φωτο)

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εν όψει του γάμου τους. Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε λίγες ημέρες στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι που διανύει τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές και ετοιμάζεται προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τον γάμο. Η Τζένη Μπαλατσινού αυτές τις ημέρες κάνει τις τελευταίες πρόβες νυφικού το οποίο και θα φέρει την υπογραφή της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο γαμπρός από την άλλη βρίσκεται σε πρόβες για να τελειοποιηθεί το γαμπριάτικο κοστούμι του, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Kourlas Workshop.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από την πρόβα και στην χαρακτηριστική λεζάντα έγραψε: «Άντε να ετοιμαζόμαστε…» ενώ φαίνεται πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για το μυστήριο!

https://www.instagram.com/p/BynWdZQgoQI/?utm_source=ig_embed
Η ανάρτηση αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την μέλλουσα σύζυγό του, η οποία μάλιστα σχολίασε και κάτω από την φωτογραφία, με μερικά emojis.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2017 και μετά σύντομο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Με τη συγκατοίκησή τους όμως, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση. Δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι, όπως έγινε στην αρχή έτσι και τότε κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο καιρός πέρασε και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η μεταξύ τους ιστορία έχει τελειώσει, ήρθε η αναγγελία του γάμου και τώρα ετοιμάζονται για το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.