Σπύρος Μπιμπίλας: Η νέα δήλωσή του για τον Μέγα Αλέξανδρο (φωτο)

Σπύρος Μπιμπίλας: Η νέα δήλωσή του για τον Μέγα Αλέξανδρο (φωτο)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας είχε δηλώσει ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο και ότι το προφίλ του είναι ίδιο, καθώς «έχει αρχαιόφατσα».

Η εν λόγω δήλωση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλο ντόρο, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον ηθοποιό. Τα παράπονά του αποφάσισε να εκφράσει ο ίδιος με ένα ποστ στο προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σπύρος Μπιμπίλιας ανάρτησε συγκεκριμένα μία φωτογραφία που απεικονίζεται ο ίδιος προφίλ, σε ηλικία 30 ετών. Στην λεζάντα ο ηθοποιός ανέφερε: «H φώτο αρχαίου μου που άναψε πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν μοιάζω με την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου τραβήχτηκε από τον σπουδαίο σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαηλίδη το 86 (30 ετών τότε) από το έργο του Σαίξπηρ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ που ανέβηκε στο Ανοιχτό Θέατρο.

Σήμερα πολλοί κομπλεξικοί Έλληνες αντιδρούν γιατί είμαι υπερήφανος που έχω αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τις δηλώσεις μου περί ομοιότητας με το αντίστοιχο προφίλ του στρατηλάτη που πάρα λίγο να ενσάρκωνα σε ταινία στα 25…

Σημ. ότι δεν είπα πότε ότι είμαι απόγονός του άλλα ότι το dna των Ελλήνων δεν χάθηκε παρά τις όποιες πολυποίκιλες προσμίξεις με κατακτητές, καταστροφείς κι επισκέπτες της χώρας μας.. Εξ’άλλου δεν θαυμάζω την επεκτατική κι εκπολιτιστική εκστρατεία του.»

https://www.instagram.com/p/Byo0roeoV4g/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BxjkPUPo_pD/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.