ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Καλύτερα ο Γιώργος Λιάγκας να πάει στον ΣΚΑΙ – Στον ΑΝΤ1 δεν του έχουν φερθεί και τόσο καλά» (βίντεο)

«Καλύτερα ο Γιώργος Λιάγκας να πάει στον ΣΚΑΙ – Στον ΑΝΤ1 δεν του έχουν φερθεί και τόσο καλά» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία σχολίασε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Καλύτερα να πάει στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Λιάγκας, με την έννοια ότι στον ΑΝΤ1 δεν του έχουν φερθεί και τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι του πρότειναν στον ΑΝΤ1 κάτι και νομίζω του πρότειναν και μια διοικητική θέση. Δεν είναι μόνο αντιφατικό, είναι στη λογική κάποιων ανθρώπων που δεν σέβονται τον κόπο και τη δουλειά κάποιων άλλων, επειδή είναι σε πολύ υψηλότερες θέσεις. Είναι ανέντιμο κατά τη γνώμη μου», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Δείτε όλα όσα είπε η Ντέπυ Γκολεμά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.