ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει γυμναστική με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον πατέρα του (φώτο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει γυμναστική με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον πατέρα του (φώτο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για γυμναστική. Άλλωστε, και οι δύο διαθέτουν εκπληκτικά κορμιά.

Μάλιστα, στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Πρόσφατα, ο πατέρας του personal trainer, Γιάννης Βασάλος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, που μας δείχνει πως γυμνάζεται μαζί με τον γιο του και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φαίνεται πως η όμορφη παρουσιάστρια έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένεια του συντρόφου της και απολαμβάνει να γυμνάζονται όλοι μαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.