ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

H αδερφή της Κέλλυς Κελεκίδου της μοιάζει – Εντυπωσιάζει στο νέο της βίντεο κλιπ η τραγουδίστρια (φωτο)

H αδερφή της Κέλλυς Κελεκίδου της μοιάζει – Εντυπωσιάζει στο νέο της βίντεο κλιπ η τραγουδίστρια (φωτο)

Η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει δισκογραφικά και κάνει τα πιο… ξεσηκωτικά «παράπονα»!

Η νέα της επιτυχία έχει τίτλο «Δε Γράφεις Δεν Τηλεφωνείς» και θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, την προσεχή Τρίτη, 18 Ιουνίου, από την Panik Platinum.

Το νέο ανεβαστικό single της Κέλλυς Κελεκίδου έρχεται πολύ σύντομα
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξέρει τον τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό και αυτό κάνει για ακόμα μία φορά, με ένα «φρέσκο» ανεβαστικό single. Τη μουσική υπογράφει ο Κωνσταντής και τους στίχους ο Χρήστος Αναστασίου.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το styling επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης, τα μαλλιά η Μαρίνα Κελεκίδου και το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανανεωμένη και με τη γνωστή δυναμική της, η Κέλλυ Κελεκίδου τραγουδά «Δε Γράφεις Δεν Τηλεφωνείς» και… μας παρασύρει στο ρυθμό της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.