«Βόμβα» από τον Α.Ρέμο: «Ξέρω τι έγινε το βράδυ που σκοτώθηκε ο Παντελίδης» (βίντεο)

«Βόμβα» από τον Α.Ρέμο: «Ξέρω τι έγινε το βράδυ που σκοτώθηκε ο Παντελίδης» (βίντεο)

Για τον Παντελή Παντελίδη μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στην Αυτοψία. Ο γνωστός τραγουδιστής κατηγόρησε, μάλιστα, ορισμένους για το πώς διαχειρίστηκαν τον θάνατο του Παντελή.

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική.

Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών.

Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.