ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Νταΐάνα: Κάνει φωτογράφιση στο σπίτι της για τη Vogue (φωτο)

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Νταΐάνα: Κάνει φωτογράφιση στο σπίτι της για τη Vogue (φωτο)

Την γνωρίσαμε ως ηθοποιό, μπλόγκερ και μετά ως αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ, που πλέον είναι μια δούκισσα, θα επιστρέψει για λίγο στα παλιά της λημέρια βάζοντας την δική της πινελιά στην βρετανική Vogue.

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να γίνει guest editor για το τεύχος Σεπτεμβρίου 2019 και σύντομα να ποζάρει σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες που θα εμφανιστούν στο περιοδικό μόδας, σύμφωνα με το US Weekly, προς μεγάλη τέρψη των θαυμαστών της, που αδημονούν για μια ματιά στο εσωτερικό του νέου της σπιτιού στο Φρόγκμορ Κότατζ, στο οποίο μετακόμισαν πριν από λίγους μήνες μετά από μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση.

Και θα γράψει και θα φωτογραφηθεί στο σπίτι της

«Η Μέγκαν θα γράψει το δικό της κομμάτι γνώμης ενώ θα μιλήσουν σε συνέντευξη και πλήθος άλλων γυναικών που έχουν αλλάξει τον κόσμο με τον δικό τους τρόπο, προκειμένου να γράψουν κι αυτές τις απόψεις τους» είπε μια πηγή στο περιοδικό.

Και η Μέγκαν Μαρκλ όχι μόνο θα βοηθήσει τον εκδότη του περιοδικού για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue – που είναι γνωστό πως είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος του έτους – αλλά θα συμμετάσχει και σε μια φωτογράφηση. Η πηγή δήλωσε πως το περιοδικό θα παρουσιάσει «νέες φωτογραφίες που δεν έχουν τραβηχτεί ακόμη», προσθέτοντας πως η φωτογράφηση θα γίνει στο Φρόγκμορ Κότατζ την επόμενη εβδομάδα.

Κι αν οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας αδημονούν για μια νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι που γεννήθηκε πριν από 1,5 μήνα, ίσως απογοητευτούν γιατί δεν είναι ακόμη γνωστό αν στην φωτογράφηση θα συμμετάσχουν ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο του.

Παλιά καραβάνα – Είχε και δικό της μπλογκ

Η Μέγκαν Μαρκλ, ως πρώην ηθοποιός αλλά και ιδρύτρια και συντάκτρια του μπλογκ της The Tig, ξέρει πώς να καταγράφει τις σκέψεις της σε χαρτί ή στο να ποζάρει για περιοδικά μόδας. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού ήταν για το τεύχος Οκτωβρίου 2017 στο Vanity Fair, που κυκλοφόρησε λίγο πριν από τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον και της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Κι ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έχει ταράξει τα νερά της βασιλικής οικογένειας, ακολουθώντας μερικούς από τους δικούς της κανόνες, δεν είναι το πρώτο μέλος της διάσημης οικογένειας που ποζάρει για περιοδικό.

Ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος, έκανε ακριβώς το ίδιο, δηλαδή εμφανίστηκε ως guest editor στο περιοδικό Country Life με αφορμή τα 65α του γενέθλια του 2013 και έκανε πάλι το ίδιο στα 70α γενέθλιά του.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους της Vοgue το 2016

Η Μέγκαν Μαρκλ όμως θα ακολουθήσει και τα βήματα της συνυφάδας της, Κέιτ Μίντλετον αλλά και της πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνας, αν τελικά βρεθεί στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Η δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού μόδας τον Απρίλιο του 2016, για να σηματοδοτήσει την 100η επέτειο του.

Τότε, η Κέιτ Μίντλετον είχε εμφανιστεί σε μια σειρά από εντυπωσιακά πορτρέτα της, που την έδειχναν χαλαρή και ευδιάθετη απολαμβάνοντας τον χρόνο της στην ύπαιθρο.

Με τις ευλογίες της Άννα Γουίντουρ

Πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια απόλυτα λογική επιλογή για ένα εξώφυλλο της Vogue, καθώς τόσο η ίδια όσο και η Κέιτ Μίντλετον έχουν πάρει την έγκριση της βασίλισσας της μόδας, Άννα Γουίντουρ.

Η 69χρονη εκδότρια της Vogue μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μέγκαν Μαρκλ. «Νομίζω ότι είναι καταπληκτική» είπε σε ένα βίντεο από την σειρά «Go Ask Anna» προσθέτοντας για τα αρνητικά σχόλια που είχε διαβάσει: «Διάβασα ότι υπάρχουν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν μπερδευτεί με το γεγονός ότι ξυπνάει στις 5 το πρωί.

Είναι ένα τυπικό κορίτσι από την Καλιφόρνια που σηκώνεται νωρίς, κάνει γιόγκα και διαλογίζεται. Κι επίσης, έχουν λέει, αναστατωθεί από το γεγονός ότι στέλνει πολλά μηνύματα με το κινητό. Τι περιμένουν; Να στέλνει μηνύματα με περιστέρια; Επομένως, νομίζω ότι είναι καταπληκτική» είπε η Άννα Γουίντουρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.