ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι είναι η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς» σήμερα! (φωτο)

Έτσι είναι η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς» σήμερα! (φωτο)

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «Καφέ της Χαράς» και είναι μία από αυτές τις σειρές που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βλέπουμε σε επανάληψη.

Μεγαλώσαμε μαζί της και φυσικά μεγάλωσαν αρκετά και όλοι οι πρωταγωνιστές του. Η Βάλια πήρε πρόσφατα το πτυχίο της, ο Μανωλάκης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ενώ η Πωλίνα είναι πια μία πολύ όμορφη και γλυκιά μαμά.

Εκτός όμως από τους μικρούς πρωταγωνιστές είχαμε και άλλα τέσσερα παιδιά που τότε είχαν τις ανησυχίες του σχολείου και των εξετάσεων. Η Ματούλα, ο Διονυσάκης, ο Μπίλυ και η Γωγώ ήταν οι καλύτεροι φίλοι και ας τους βλέπαμε αρκετές φορές να τσακώνονται. Μπορεί και οι τέσσερις να έχουν αφήσει για λίγο τον χώρο της υποκριτικής, όμως για εμάς θα είναι πάντα η όμορφη παρέα του χωριού.

Πώς είναι όμως σήμερα η Ματούλα, και πόσο έχει αλλάξει από τότε; Η Χαρά Σμύρου ήταν λίγο πιο άτακτη στη σειρά και της άρεσε πολύ η ζωή στην Αθήνα, όμως η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ. Πόσο πιστεύεις πως έχει αλλάξει από τότε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.