ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

H Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει τα παπούτσια της (φωτο)

H Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει τα παπούτσια της (φωτο)

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας σε λίγη ώρα.

Όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι δυο τους θα ενώσουν τις ζωές τους σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό και η τελετή θα γίνει με λίγους καλεσμένους. Η αναγγελία του γάμου τους είχε πέσει ως κεραυνός εν αιθρία, αφού δεν ήταν γνωστή η επανασύνδεση του ζευγαριού, πόσο μάλλον η απόφασή τους να προχωρήσουν στον γάμο.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει τα παπούτσια που θα φορέσει στο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να κάνει μια μικρή έκπληξη στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και να αποκαλύψει τα νυφικά παπούτσια της, λίγες ώρες πριν από το γάμο της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει λευκά πέδιλα με δαντελένιες λεπτομέρειες. Μάλιστα, τηρώντας την παράδοση έγραψε πίσω από τις εντυπωσιακές γόβες της τα ονόματα των φίλων της που θέλουν να παντρευτούν!

Ο Κικίλιας προετοιμάζεται με τζόκινγκ

Το πρωί του Σαββάτου, μία ημέρα πριν από τον γάμο του, ο Βασίλης Κικίλιας το έριξε στο τρέξιμο. Ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του στις οποίες γυμνάζεται, μαζί με τον σκύλο του. «Η μέρα ξεκινάει τρέχοντας με τη lucky», έγραψε ο κ. Κικίλιας στην ανάρτησή του και από ό,τι φαίνεται έτρεξαν αρκετά, καθώς στο τέλος έχει πάρει αγκαλιά το μικρόσωμο σκυλάκι.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες σε ό,τι αφορά το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό.

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε ποζάρει χαμογελαστός, κάνοντας πρόβα με το κοστούμι του, ενώ η κ. Μπαλατσινού είχε ευχαριστήσει δημόσια την Μαρέβα Μητσοτάκη, την Δήμητρα Κολοτούρα και την ομάδα που σχεδίασε το νυφικό της, το οποίο αποτελεί δημιουργία του ελληνικού brand Zeus & Dione.

Το δώρο που έλαβε η Τζένη Μπαλατσινού για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα ειδικά διαμορφωμένα αθλητικά παπούτσια που της έφτιαξαν με τα αρχικά JB να αναγράφονται σε περίοπτη θέση. Στη σόλα του παπουτσιού, μάλιστα, είναι ζωγραφισμένη και η ημερομηνία του γάμου της, 16/6/2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.