Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση: Συγκινητική φωτογραφία για το πρώτο τους παιδί (φωτο)

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση: Συγκινητική φωτογραφία για το πρώτο τους παιδί (φωτο)

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε, το απόγευμα της Κυριακής, η μέλλουσα μανούλα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία.

Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό καφτάνι, με την κοιλίτσα της να είναι αρκετά φουσκωμένη και τον Λευτέρη Πετρούνια να τη φιλά τρυφερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.