ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Υπήρξα “Greek Καμάκι”!» (βίντεο)

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Υπήρξα “Greek Καμάκι”!» (βίντεο)

Για τον ερχομό του δευτέρου γιου του, για την σχέση με την σύζυγο του, αλλά και για τις κρίσεις που έχουν περάσει ως ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Σε περίπου 10 μέρες έρχεται το δεύτερο μωράκι μας! Με την Ελευθερία είμαστε 16 χρόνια μαζί. Το μυστικό είναι πως ένας από του δυο κάνει πίσω. Έχουμε περάσει και κρίσεις και χωρισμούς! Έχω αναλάβει τις ευθύνες μου! Δεν ήταν πάντα κάτι γκομενικό. Ήταν η φάση! Εννοείται ότι υπήρξα “Greek Καμάκι”! Επιτυχία για μένα είναι να είσαι “νούμερο 1” στις καρδιές των ανθρώπων, να γεμίζεις μαγαζιά. Η υπερπροβολή δεν ήταν ποτέ το στοιχείο μου. Ούτε έκανα δημόσιες σχέσεις για να κερδίσω κάτι στη δουλειά μου. Με αφορά η μαρκίζα, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας!»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Γιαννιάς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.