ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Λύγισε» η Σοφία Βογιατζάκη: «Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό και μου άλλαξε τη ζωή» (βίντεο)

«Λύγισε» η Σοφία Βογιατζάκη: «Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό και μου άλλαξε τη ζωή» (βίντεο)

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία δεν άντεξε και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο πώς ένας άνθρωπος κατάφερε να τη βοηθήσει με το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

«Στις εισαγωγικές όταν μπήκα, η φωνή μου ήταν “εγκλωβισμένη” και αυτό ήταν ψυχολογικό, όχι παθολογικό. Μου είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου που ήταν στην επιτροπή “έχεις κάποιο θέμα με τις φωνητικές χορδές;” και του λέω όχι. Μου είπε να πάω σε ΩΡΛ και μετά να ξαναπάω να δώσω εξετάσεις γιατί “εμείς αν σε αναλάβουμε μπορεί να σου κάνουμε μεγάλο κακό αν έχεις πρόβλημα”.

Και πήγα σε ΩΡΛ και μου είπε ότι οι φωνητικές χορδές μου είναι μια χαρά και ότι είναι ψυχολογικό το θέμα. Πήγα σε έναν άνθρωπο και μου έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, φωνητικής… θα συγκινηθώ τώρα πάρα πολύ. Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό και μου άλλαξε τη ζωή. Και πήγα στη σχολή μετά και ήμουν μια χαρά», είπε συγκινημένη η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.