ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Oι πρωταγωνίστριες από τα «Φιλαράκια» 15 χρόνια μετά (φωτο)

Oι πρωταγωνίστριες από τα «Φιλαράκια» 15 χρόνια μετά (φωτο)

Μπορεί οι ελπίδες για μια επανένωση του καστ της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» να μην είναι πολλές, ωστόσο η Κόρτνεϊ Κοξ απέδειξε πως οι πρωταγωνίστριες της σειράς παραμένουν φίλες ακόμη.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Κόρτνεϊ Κοξ γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της και ανέβασε μια selfie της με τις δύο συμπρωταγωνίστριές της, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου, γράφοντας στην λεζάντα: «Πόσο τυχερή είμαι να γιορτάζω τα γενέθλιά μου με αυτές τις δύο; Σας αγαπώ κορίτσια. Πάρα πολύ».

Φίλες ακόμη και μετά από 15 χρόνια παραμένουν οι Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου

Και παρόλο που η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει Instagram για να απαντήσει, η Λίζα Κούντροου έγραψε ένα γλυκό σχόλιο κάτω από την λεζάντα: «Σας αγαπώ κορίτσια. Χρόνια Πολλά Κόρτνεϊ».

Η γλυκιά και αστεία ανάρτηση της Λίζα Κούντροου

Η Λίζα Κούντροου μοιράστηκε κι αυτή με την σειρά της μια αστεία φωτογραφία τους στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα φίλτρο που τις δείχνει σαν να κλαίνε. «Απλά θυμάμαι Κορτ, πάντα θα είμαι πιο μεγάλη από σένα. Χρόνια σου Πολλά αγαπημένη» έγραψε, με την Κόρτνεϊ Κοξ να απαντά: «Μόνο πιο σοφή γλυκιά μου. Ποτέ πιο μεγάλη. Σ’ αγαπώ».

Η αστεία φωτογραφία που ανάρτησε η Λίζα Κούντροου

Μεταξύ των υπολοίπων καλεσμένων ήταν η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ, η Σάρα Φόστερ και η ηθοποιός Μαίρη ΜακΚόρμακ. Μεγάλος απών, όμως, αν και φαίνεται πως το πάρτι γενεθλίων ήταν γυναικεία υπόθεση, ήταν ο εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένος της Τζόνι ΜακΝτεντ, καθώς ο μουσικός βρίσκεται σε περιοδεία.

Γυναικεία υπόθεση φαίνεται πως ήταν το πάρτι της Κόρτνεϊ Κοξ

Η Κόρτνεϊ Κοξ θέλησε, όμως, να μοιραστεί μια φωτογραφία της με τον αγαπημένο της, αποκαλώντας τον μάλιστα, «το δώρο των γενεθλίων της για όλο τον χρόνο» προσθέτοντας «Μου λείπεις» στην ανάρτησή της.

Πάντως, οι Κόρτνεϊ Κοξ και Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται πως παραμένουν ακόμη και μετά από τόσα χρόνια πολύ δεμένες. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαν λαχταρήσει, όταν το αεροπλάνο με το οποίο θα ταξίδευαν για το Μεξικό για να γιορτάσουν τα 50α γενέθλιά της δεύτερης, έχασε έναν τροχό κάνοντας αναγκαστική προσγείωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.