ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

H Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Βολιώτη ποζάρουν κάτω από το νερό και «κόβουν» την ανάσα (φώτο)

H Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Βολιώτη ποζάρουν κάτω από το νερό και «κόβουν» την ανάσα (φώτο)

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Βολιώτη εκτός από αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιοί είναι και αγαπημένες φίλες.

Η Σμαράγδα έχει βαφτίσει την κόρη της Βίκυς Βολιώτη γεγονός που κάνει την φιλία τους ακόμα πιο δυνατή.

Οι δυο λατρεμένες του κοινού συναντήθηκαν για ακόμα μία φορά και έκαναν μια όμορφη έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Βρίσκονται σε διακοπές όπου περνούν μερικές στιγμές χαλάρωσης, πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους και από ότι φαίνεται, το διασκεδάζουν με παιχνίδια στο νερό.

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο εντυπωσιακή, κοινή τους φωτογραφία. Οι δυό τους ποζάρουν πιασμένες χέρι χέρι, κάτω από το νερό, φορώντας τα μπικίνι και τα γυαλιά ηλίου του,ς σε μία μοναδική υποβρύχια λήψη.

Και οι δύο χαμογελούν και φαίνεται να απολαμβάνουν τις βουτιές.

Η Βίκυ Βολιώτη άφησε για λίγο τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω τιμής» που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια για να ξεκουραστεί και να αναζητήσει την «χαμένη Ατλαντίδα» παρέα με την Σμαράγδα.

Άραγε θα την βρούν; To μόνο σίγουρο είναι πως ξάφνιασαν τους φαν, οι οποίοι τους χάρισαν χιλιάδες like.

https://www.instagram.com/p/ByzwD2-p6QI/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.