ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξαπλώνει στην άμμο και προτάσσει τις καμπύλες της (φώτο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξαπλώνει στην άμμο και προτάσσει τις καμπύλες της (φώτο)

Αν ρωτήσει κανείς την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προς το τέλος Αυγούστου τι έκανε φέτος το καλοκαίρι, η απάντηση θα μπορούσε να είναι άνετα «θραύση». Κι αυτό το γράφουμε όντας ακόμα στα μέσα Ιουνίου. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι άλλο έχει στη φαρέτρα της για να αναρτήσει στο Instagram η τόσο πληθωρική και σέξι Αλεξάνδρα.

Εδώ και αρκετές μέρες η Αθήνα την έχει αποχαιρετήσει και την έχει αφήσει να κατακτήσει τα μέρη όπου βρίσκεται το διεθνές jet set. Η Αλεξάνδρα ταξιδεύει στα κοσμοπολίτικα παραθεριστικά κέντρα, εκεί όπου πηγαίνει πλήθος διασήμων, για να κάνει και τις γνωριμίες της. Άλλωστε, έχει ένα fashion brand που θέλει να προωθήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Αν κρίνουμε από το μοντέλο που φορά τις δημιουργίες της, τότε θα προωθηθεί για πλάκα. Είναι η ίδια φυσικά που αποτελεί το καλύτερο κινούμενο promo για τα μαγιό που σχεδιάζει. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου άφησε για λίγο τη Μύκονο και βρέθηκε στο Σεν Τροπέ στην Κυανή Ακτή. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να έχει απλώσει όλη της τη γοητεία και το sex appeal πάνω σε μια μεγάλη πετσέτα στην άμμο.

Με το ολόσωμο μαγιό της που φαίνεται να είναι κεντημένο με πολύ ιδιαίτερα σχέδια, η Αλεξάνδρα προτάσσει τις φημισμένες της καμπύλες. Αναμφίβολα θα τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της. Ακόμα κι εκεί που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Byz92pGIZcp/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.