ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Cara Delavigne επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Ashley Benson με ερωτικό φιλί (φώτο-βίντεο)

Η Cara Delavigne επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Ashley Benson με ερωτικό φιλί (φώτο-βίντεο)

Το πασίγνωστο μοντέλο ήταν δεν είχε κρύψει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, απλά τώρα επιβεβαίωσε την σχέση με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Η Cara Delavigne ποτέ δεν έκρυψε οτι της αρέσει το γυναικείο φύλο, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση με την Paris Jackson και άλλες πασίγνωστες παρουσίες της showbiz.

https://www.instagram.com/p/Bu-NJnFAiud/?utm_source=ig_embed

Απλά τώρα, επιβεβαίωσε αυτό που υπήρχε ως φήμη εδώ και πολύ καιρό. Οτι δηλαδή είναι ζευγάρι με την Ashley Benson…

https://www.instagram.com/p/BxAljpVHImG/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα, η σχέση τους πρέπει να υφίσταται καιρό τώρα, καθώς από πέρυσι η Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στο CSI: Miami, Supernatural και σε άλλα, φοράει ένα κολιέ που είχε τα αρχικά Α και C.

Μάλιστα, το 26χρονος μοντέλο από το Λονδίνο επέλεξε να επιβεβαιώσει τις φήμες με τον πιο ερωτικό τρόπο.

Ανεβάζοντας ένα steamy video στο οποίο φιλάει την Ashley Benson

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bytg7Khlo_t

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.