Τα «πήρε κρανίο» η Κ.Στικούδη όταν την ρώτησαν για την Ε.Φουρέιρα: «Καλά τι με ρωτάς τώρα;» (βίντεο)

Τα «πήρε κρανίο» η Κ.Στικούδη όταν την ρώτησαν για την Ε.Φουρέιρα: «Καλά τι με ρωτάς τώρα;» (βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη συνάντησε την τηλεοπτική κάμερα εκπομπής στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν θα άφηνε τον σύζυγό της να κάνει ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

«Καλά τι με ρωτάς τώρα; Με χιούμορ έγινε από την άλλη πλευρά, μπουρδουκλωθήκαμε όμως. Γιατί κάποιοι άνθρωποι που μας βλέπουν, οι γονείς, άνθρωποι λίγο πιο μεγάλοι δεν έχουν αμερικάνικο χιούμορ. Ή πολλές φορές κάποια πράγματα οι μεγαλύτεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τα αντιληφθούν»! Και πρόσθεσε: «Και δεν θέλω να στενοχωριέται με τίποτα η οικογένειά μου. Καμιά φορά είναι άλλες οι γενιές και η φιλοσοφία»!

Στο παρελθόν η Ελενη Φουρέιρα είχε ρωτηθεί από τον Νίκο Μουτσινά: «Ελένη, θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη»; Η τραγουδίστρια τότε χωρίς να… μασάει τα λόγια της, είχε απαντήσει: «Κοίτα το να με απατήσει ο σύντροφος μου με τη Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι. Δεν έχω πρόβλημα, τι να του πω, “γιατί πήγες με αυτήν;” αφού είναι θεά η κοπέλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.