ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Talk of the town: Το λαμπερό πάρτι της Σίσσυς Παπαγεωργίου (φωτο)

Talk of the town: Το λαμπερό πάρτι της Σίσσυς Παπαγεωργίου (φωτο)

Talk of the town έγινε το λαμπερό πάρτι της επιτυχημένης blogger, βραβευμένης από το «Μake a Wish» και μέλους του ΔΣ της Καλλιπάτειρας, Σίσσυς Παπαγεωργίου και δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο μιας και όλη η «αφρόκρεμα» της Αθήνας την τίμησε με την παρουσία της.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του MAYOR, μια μικρή όαση στη καρδιά της Αθήνας, το εκλεκτό catering DELIOLANIS, τα ποιοτικά κρασιά DOGKAS χάρισαν σε όλους τους καλεσμένους την απόλαυση μιας ξεχωριστής βραδιάς, της βραδιάς των γενεθλίων της κας Παπαγεωργίου και των γενεθλίων του επιτυχημένου blog sissysworld.

Στην ξεχωριστή βραδιά έδωσαν το παρόν η βουλευτής και τ.υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, o εκδότης Τάσος Γκουριώτης, η πρέσβειρα του «Μake a Wish» Φαίη Σκορδά, ο Θανάσης Δεληολάνης της «Deliolanis catering”, η Μάιρα Βαγιωνή της «Fresh Line», η Ολγα Καραβερβέρη του οίκου μόδας «Karaververis» που έντυσε την Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Αγάπη Πολίτη, η π.πρόεδρος του «Μake a Wish» επιχειρηματίας Αναστασία Μανιά, η Λία Κεφαλογιάννη, η Τζούλια Τσέτη της φαρμακοβιομηχανίας «Unifarma», η Ευγενία Χραπανά ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Litohoro Resort», η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, η πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο συγγραφέας (του Ισμαήλ Και Ρόζα) και πολιτικός Γιάννης Γιαννέλης, η ζωγράφος, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια Μαρί Γυπαράκη της «Αmaris Resort Collection» και της «Amaris Mykonos” και την Ελένη Τζέτζα, η performer Νίνα Λοτσάρη, οι μεγάλες κυρίες της μόδας Μπέλλα Αδαμοπούλου, Ρόζα Αρσενιαν, η Ξένια Κούρτογλου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και πολλοί άλλοι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό μόνο στο sissysworld.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.