Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – Ράκος η μεγάλη κυρία του ελληνικού σινεμά

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – Ράκος η μεγάλη κυρία του ελληνικού σινεμά

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπέστη διπλό χτύπημα, αφού χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα της, ενώ έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν κοντά της από το 2001.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά στην Espresso, πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά -το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο.

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά εξαφανίστηκε… για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», αναφέρει πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και οι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα. Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.