ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κιάνου Ριβς κάνει κάτι μοναδικό όταν αγκαλιάζει τις γυναίκες και «τρελαίνει» το διαδίκτυο (φώτο)

Ο Κιάνου Ριβς κάνει κάτι μοναδικό όταν αγκαλιάζει τις γυναίκες και «τρελαίνει» το διαδίκτυο (φώτο)

Ο Καναδός ηθοποιός και μουσικός Κιάνου Ριβς εκτός από σούπερσταρ του Χόλιγουντ θεωρείται πλέον και ειδικός στις φωτογραφίσεις με γυναίκες χωρίς να τις… αγγίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του, αλλά προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, αντί να ακουμπά τη μέση ή την πλάτη τους.

Στις 9 Ιουνίου χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί, παρατηρώντας ότι ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick» στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.


«Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo era και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του εκεί όπου δεν είναι η θέση του», σχολιάζει δημοσίευμα του Zeit Magazin.

«Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες, κρατά αποστάσεις», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα.

Πολλοί είναι έτσι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού: «Ένας πραγματικός κύριος» έγραψε ένας χρήστης στο Facebook.

Άλλοι αναφέρουν, δε, ότι είναι απλώς ευγενικός.

Από την άλλη, μια χρήστης σχολίασε ότι ο Κιάνου Ριβς δεν ακουμπά τους άλλους γιατί σέβεται την ιδιωτικότητά τους και ότι δεν πρόκειται για αντίδραση στο κίνημα #MeToo.

«Ο Κιάνου έχει την απίθανη δύναμη να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγκαλιάζεσαι, χωρίς να σε αγγίζουν» συμπλήρωσε ένας άλλος χρήστης.

Κάποιοι άλλοι ωστόσο δημοσίευσαν φωτογραφίες του από την πρόσφατη περιοδεία για την προώθηση της ταινίας «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» στις οποίες η Χάλι Μπέρι του κρατά του μπράτσο.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.