ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάλος: Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ έτοιμοι να αποκαλύψουν τον έρωτά τους

Σάλος: Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ έτοιμοι να αποκαλύψουν τον έρωτά τους

Ερωτευμένοι και έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους φαίνεται πως είναι η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του OK! Αυστραλίας.

Το περιοδικό που κυκλοφορεί με τους συμπρωταγωνιστές του A Star Is Born στο εξώφυλλο, ισχυρίζεται πως Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ σχεδιάζουν το επόμενο βήμα τους ως ζευγάρι, το οποίο μάλιστα ενδέχεται να περιλαμβάνει και συγκατοίκηση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η βραβευμένη με Οσκαρ για το τραγούδι «Shallow», Lady Gaga, τηλεφωνεί ανελλιπώς στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπράντλεϊ Κούπερ.

Για την ακρίβεια, φαίνεται πως η τραγουδίστρια καλεί στο τηλέφωνο τον ηθοποιό τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η είδηση πως η Lady Gaga πουλά το σπίτι της στο Μαλιμπού κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί στη δεδομένη στιγμή.

Το διαζύγιο Κούπερ – Σάικ και οι φήμες

Οι φήμες για τη σχέση της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ φούντωσαν μετά την κοινή τους εμφάνιση τη βραδιά των Οσκαρ τον περασμένο Φλεβάρη. Λίγο νωρίτερα εκείνη είχε χωρίσει από τον Κριστιάν Καρίνο, ενώ από τον Φεβρουάριο οργίαζαν τα δημοσιεύματα που έβλεπαν σύννεφα και στον γάμο της Σάικ με τον Κούπερ.

Το μόνο αγκάθι στον έρωτα Gaga – Κούπερ, οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια υπεύθυνη για τον χωρισμό του. Ωστόσο, από το κοντινό της περιβάλλον λένε πως ο γάμος του ηθοποιού είχε ήδη διαλυθεί. Σε πρόσφατη συναυλία, και την ώρα που η Lady Gaga ερμήνευε το τραγούδι «Shallow», οι θαυμαστές της άρχισαν να φωνάζουν και να τη ρωτούν «Πού είναι ο Μπράντλεϊ;». Η αντίδρασή της ήταν άμεση καθώς φέρεται να είπε από μικροφώνου: «Ένα ακόμα πράγμα, να είστε ευγενικοί αλλιώς άντε γα@@@τε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.