ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ είναι ίδιος ο παππούς του – Η ομοιότητα είναι απίστευτη (φωτο)

O εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ είναι ίδιος ο παππούς του – Η ομοιότητα είναι απίστευτη (φωτο)

Ο μύθος του Ελβις Πρίσλεϊ ίσως δε συγκρίνεται με κανενός άλλου τραγουδιστή. Ο βασιλιάς της ροκ εν ρολ, μπορεί να έχει «φύγει» εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η κόρη του, Λίζα Μαρί, έχει… φροντίσει να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Η μοναχοκόρη του «βασιλιά» έχει κάνει οικογένεια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Η Λίζα Μαρί μπορεί να έχει χωρίσει και με άσχημο τρόπο με τον τελευταίο σύζυγό της, όμως έκανε δύο παιδιά μαζί του. Τα μεγάλωσε, παλεύοντας με ναρκωτικές ουσίες και εθισμό στα φάρμακα, με τα παιδιά της να είναι στο πλευρό της.

Από τον τελευταίο της γάμο απέκτησε τις δίδυμες Φίνλεϊ και Χάρπερ (10 ετών), αλλά έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Ντάνι Κίου: την 30χρονη ηθοποιό Ράιλι Κίου και τον 26χρονο Μπέντζαμιν. Ο τελευταίος προσπαθεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός, ενώ παίζει και μουσική. Αυτό που είναι εντυπωσιακό όμως, είναι η ομοιότητά του με τον παππού του.

Η Λίζα Μαρί ανέβασε μια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά της, που τράβηξε πριν λίγο καιρό και αν προσέξει κανείς το πρόσωπο του Μπέντζαμιν, μπορεί να πει με σιγουριά πως μοιάζει υπερβολικά με τον παππού του! Με μπόλικη… μπούκλα στο μαλλί, ο 26χρονος έχει πολλές ομοιότητες με τον θρύλο της μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.