Οι βουτιές της Ιωάννας Τούνη με μικροσκοπικό μαγιό και η επέτειος ενός χρόνου με τον Νώντα Παπαντωνίου (φώτο)

Οι βουτιές της Ιωάννας Τούνη με μικροσκοπικό μαγιό και η επέτειος ενός χρόνου με τον Νώντα Παπαντωνίου (φώτο)

Δεδομένου ότι διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, οι celebrities της εγχώριας showbiz έχουν φορέσει τα μαγιό τους και έχουν ήδη επισκεφτεί αγαπημένους τους προορισμούς. Μεταξύ αυτών και η Ιωάννα Τούνη με τον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου. Το ζευγάρι παραμένει full in love και δεν σταματά να απολαμβάνει κάθε στιγμή της σχέση του. Η γνωστή influencer και ο μπασκετμπολίστας επισκέφτηκαν για ακόμη μια φορά μέσα στον Ιούνη το νησί των Ανέμων και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους της.

Σήμερα μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι συμπληρώνει ένα χρόνο σχέσης, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί το ζευγάρι να άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όμως η σχέση είχε ξεκινήσει λίγους μήνες πριν. Η influencer μάλιστα θέλοντας να τιμήσει αυτή την μέρα ανέβασε στο προφίλ της μια τρυφερή φωτογραφία με τον Νώντα Παπαντωνίου από την οποία δεν λείπουν τα φιλιά. » Happy 1 year anniversary baby», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε πρόσφατα την εκρηκτική ξανθιά influencer κατά τη διάρκεια του μπάνιου της στη θάλασσα. Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε το μπάνιο της στο «Pasaji» στην παραλία του Ορνού και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το σέξι μαγιό της.

Δες φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.