ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η «μεταμόρφωση» της Σοφίας Βόσσου – Έκοψε τα μαλλιά της αγορέ και τα έβαψε εντελώς ροζ (φώτο-βίντεο)

Η «μεταμόρφωση» της Σοφίας Βόσσου – Έκοψε τα μαλλιά της αγορέ και τα έβαψε εντελώς ροζ (φώτο-βίντεο)

Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Σοφία Βόσσου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η διάσημη τραγουδίστρια, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τολμηρή αλλαγή θέλοντας έτσι να ανανεωθεί μιας κι έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι. Έτσι, η Σοφία Βόσσου, την οποία έχουμε συνηθίσει με μακριά και μαύρα μαλλιά τα τελευταία χρόνια, εκτός του ότι τα έκοψε αγορίστικα, τα έβαψε ροζ!

Το βίντεο της Σοφίας Βόσσου με το νέο της look

Η γνωστή μουσικός, μας έδειξε το νέο της hair look μέσω insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η ζωή θέλει αλλαγές».

«Αν θυμόσαστε τα μαλλάκια τα μαύρα, ξεχάστε τα. Από το 1994 τα είχα. Πλέον το μαλλάκι άλλαξε χρώμα, γιατί θέλει η ζωή μας αλλαγές» ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες με την ανανεωμένη της εμφάνιση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της κάνουν like, καθώς και κολακευτικά σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλη μια καλλιτέχνιδα από την ελληνική σόου μπιζ, η οποία έχει επιλέξει να βάψει τα μαλλιά της ροζ, είναι και η αντισυμβατική Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.