ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο ρόλος που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στην Κέιτ Μίντλετον – Τον κατείχε επί 67 χρόνια (φώτο)

Ο ρόλος που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στην Κέιτ Μίντλετον – Τον κατείχε επί 67 χρόνια (φώτο)

Έναν ειδικό ρόλο, που είχε στα χέρια της για 67 χρόνια, παρέδωσε στην Κέιτ Μίντλετον η βασίλισσα Ελισάβετ και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει «γάντι».

Η Κέιτ Μίντλετον, που μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας των ισχυρών κοινωνικά του περιοδικού Tatler, κατέχει πλέον το τίτλο του επικεφαλής της βασιλικής φωτογραφικής εταιρείας, μια θέση που η βασίλισσα Ελισάβετ κατείχε εδώ και 67 χρόνια. Ο ρόλος αυτός ταιριάζει απόλυτα στην δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αγάπη στη φωτογραφία.

Η Κέιτ Μίντλετον φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα έδωσε το παρών σε εργαστήρι φωτογραφία που διοργανώθηκε από τη βασιλική εταιρεία φωτογραφίας και μια δράση για τα παιδιά, στην οποία είναι και πάλι επικεφαλής. Παράλληλα, με την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, το σεμινάριο είχε ως στόχο να δείξει πώς η φωτογραφία αποτελεί μια παγκόσμια γλώσσα για τους νέους, εκφράζοντας και απελευθερώνοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Η Κέιτ Μίντλετον σε ρόλο φωτογράφου

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη φωτογραφία και δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει ότι «το έχει». Τον Μάιο, η Κέιτ Μίντλετον είχε φωτογραφίσει την κόρη της Σάρλοτ, καθώς γιόρτασε τα 4 της χρόνια. Οι φωτογραφίες δια χειρός της δούκισσας ποσταρίστηκαν στο Instagram. Σε αυτές η μικρή Σάρλοτ είναι γεμάτη νάζι, με την σκανταλιά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η Κέιτ Μίντλετον, πάντως, βρισκόταν και πίσω από τις πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούις. Σε μία από αυτές ο μικρότερος γιος της δούκισσας και του πρίγκιπα Γουίλιαμ ποζάρει μόνος του, ενώ σε μια άλλη βρίσκεται στην αγκαλιά της αδελφής του Σάρλοτ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ιδιαίτερα τρυφερή καθώς η Σάρλοτ φιλά στο κεφάλι τον αδελφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.