ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκαλυπτική η Στέλλα Μιζεράκη – Όλο το παρασκήνιο πίσω από το Power of love – «Δεν πίστευα…» (βίντεο)

Αποκαλυπτική η Στέλλα Μιζεράκη – Όλο το παρασκήνιο πίσω από το Power of love – «Δεν πίστευα…» (βίντεο)

Η Στέλλα Μιζεράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η πρώην παίκτρια του Power of love, αφού ανέφερε πως έχει λάβει μέρος σε καλλιστεία, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της το έβλεπαν λίγο επιφυλακτικά και δεν ήταν σίγουροι για το αν θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι.

Μίλησε για το πώς βρέθηκε στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο My style rocks και τελικά κατέληξε στο Power of love.

Όσο για το αν πίστευε ότι θα βρει τον έρωτα μέσα στο σπίτι, η Στέλλα, είπε χαρακτηριστικά:

Στο casting με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω ότι θα βρω τον έρωτα και τους είχα πει “όχι”, δεν το πιστεύω».

Αποκάλυψε επίσης, αν τα ρούχα που φορούσαν ήταν δικά τους ή τους τα έδιναν από την παραγωγή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον χαμό του πρώην συντρόφου της, Πάνου Ζάρλα, με τον οποίο είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί μέσα στο σπίτι της αγάπης.

Όπως είπε η ίδια, το μοιραίο βράδυ, ήταν μαζί στο πάρτι των γενεθλίων του και διασκέδαζαν.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης όμως, περιέγραψε ένα περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν είχε πάει στην Τουρκία για τις ανάγκες του Power of love, ο θείος της είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή.

Ένα ατύχημα που την αναστάτωσε και ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όπως είπε η ίδια, ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που την σόκαρε. Μάλιστα, έχει τρελή αδυναμία στον θείο της, ενώ έχει πάνω της και τατουάζ με εκείνον.

Η περιγραφή της ήταν απλά συγκλονιστική:

Τότε, πήρε την απόφαση πως δεν θα ανέβει ποτέ ξανά σε μηχανή.

«Ο Πάνος όταν γνωριστήκαμε δεν είχε μηχανή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να πάρει. Τον είχα παρακαλέσει να μην πάρει. Είχε παλιότερα μικρότερου κυβισμού μηχανή. Τη συγκεκριμένη δεν την είχε. Εγώ τις μηχανές ούτως ή άλλως δεν τις ήθελα λόγω του περιστατικού με τον θείο μου», είπε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.